inlove

So inolve with my new shirt.

new earrings

Bikbok.

alright, alright

 
New shirt. Såhär går jag klädd idag, minus skorna. Storstädat hela morgonen, och ska snart ut i det fina vädret.

simple and chic

 
Länge har jag letat efter en gråmelerad långärmad tröja i tunt material och igår fann jag den på Åhléns, dock var min storlek slut så nu sitter den lite mer oversized. Även en vit polo (till helvitt i vår) och en skjorta med en djup v-ringning fick följa med hem. So ready for spring.

SO stylish

 
No words needed.

but today

Men idag använde jag den såhär.

scarf

 

triss

 
Tre nya lack. Jag gillar lite mer neutrala naglar, speciellt nu när våren närmar sig. 

snapshot

photobooth.

interior - our home

 
Tavlan är från Fotografiska Museet när de hade utställningen Fashion!. Tidningar på hög och läsvärda böcker. Boken Norwegian Wood har även gjorts som film och är helt fantastiskt bra, och bjuder på magiska landskapsscener från Japan. 

fresh flowers

Något som gör att jag trivs lite extra mycket hemma är när vi har färska blommor, dessa tulpaner fick jag igår av svärmor. Två bilder, på BB och i pappas famn, en notis om kärlek.
 
Dessa är fotade med nya Canon 650D.

animal print

 
Helt kär i djurmönstrat på baby/barnkläder, här är senaste tillskottet i form av ett par haremsliknande byxor från Åhléns. 

model off duty

Loving the shades and that simple t-shirt.
 
Simple as that.
 
All white is a favourite this spring/summer.
 
A all black outfit with a red lip is always right, every season.
 
pic: popsugar
 

kimono

 
Okej, det där med ny kamera är ju helt fantastiskt kul men oj så svårt att förstår sig på alla nya funktioner mot den gamla. Just nu gäller det bara att pröva sig fram och läsa användarhandboken...

happy friday

Hoppas ni får en härlig helg. Själv är jag fortfarande hängig och hade precis börjat bli sjuk när vi tog den här bilden, dock syns det kanske inte nämnvärt.


lägenhet tack!

Är det någon som vet, känner någon eller har en lägenhet som ni ska flytta ifrån eller som helt enkelt står tom i Stockholm? Vi vill flytta upp till Stockholm så snart som möjligt men att hitta en lägenhet är aldrig lätt. Minst 2 rum och kök, helst en 3:a. Mejla: motijojo@hotmail.com eller skriv en kommentar. TACK TACK! ♥

anyways

 
Men hur konstig ser inte min arm ut på högersida på bilden? Det ser ut som om den är retuscherad eller gjord av lera... 
 
Anyways. Så fort jag blir frisk måste vi iväg och handla vårkläder, regnkläder och lite annat nytt inför våren till Morris. Själv är jag ganska trött på sortimentet denna vår, everything looks the same. Men å andra sidan finns ju inte Zara här, där hade jag garanterat hittat ett och annat vackert vårplagg eller ett par nya highheels. 

todays - boyfriend shirt

 
Boyfriend shirt, jeans bikbok, håraccessoar bikbok. Och nej det är inte med nya kameran jag fotar dessa bilder, utan den kommer nog inte förens imorgon. 
 
Vi håller oss hemma och försöker kurera oss inför helgen då jag kommer vara själv hemma med Morris. And, spring you are so welcome now.

where to?

Vi planerar att åka på semester i sommar men är väldigt kluvna på vart? Lutar åt Sicilien eller kanske Grekland. Har ni några bra tips på resmål, hotell som är relativt barnvänligt, inget stort turisthotell utan gärna lite mer avlägset. Tell me? 

canon 650D

 
Snart kommer bloggen bli betydligt roligare, en Canon 650D är nämligen påväg hem till oss. Lite roligare bilder framöver.

can't decide?

 
Jag står inför ännu ett skoval. Denna gång gäller det sportskor och valen är dessa två ovan. Det lutar på åt de limegröna (som färgen egentligen är), men corall med vita skosnören kan vara snyggt det med. 
 
 
Jag är fortfarande sjuk och häromdagen åkte jag på någon form av kräksjuka, det enda som fyllde min mage var denna himmelska frozen yoghurt, tastes like heaven.
 
Så fort jag mår bättre kommer bloggen uppdateras oftare, meanwhile follow me on Instagram @matildafiona

undressed

 
Via Aida. Let the song speak for itself.

from instagram @matildafiona

 
Nu har vi varit sjuka här hemma alldeles för länge. Surfat runt och kollat in & other stories sortiment och jag kan säga att det finns SÅ mycket fint. Dock lite för likt COS. I lördags gjorde jag även en fotografering och bilder från den får ni se tidigast om 2 veckor, stay tuned. 

latest


losing you

Losing you - solange

http://m.youtube.com/#/watch?v=Hy9W_mrY_Vk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DHy9W_mrY_Vk&gl=SE