catch me if you can


da matteo


home is where my heart is

Från idag, NY jeansskjorta.


reafynd


i Borås


hey you

 
Hallå! Glest med uppdatering, men jaa, jobb och umgås med min familj är det som gäller just nu. I helgen åker jag och Kicki till Borås för att besöka textilhögskolan och jag är så spänd på att se hur skolan ser ut och vad intagningsportfolion ska innehålla. 
 
Snart börjar vår lilla Morris på dagis och jag har sådan ångest, tänk att han är så stor nu att han ska vara borta från oss i flera timmar varje dag. Phuu... Hur hanterar man det här på bästa sätt egentligen? Dock kommer han inte behöva vara på dagis så långa dagar då jag lämnar honom sent och Max hämtar tidigt, men tanken på att någon annan vuxen, färmmande människa, ska ta hand om vår vackraste ägodel är skärmmande. Men, vi har hört väldigt mycket bra om det här dagiset och det ska vara det bästa så jag är ganska säker på att han kommer ha kul och lära sig massor nytt. 
 
Nu får det gärna bli vår så jag kan finna inspiration till att ta fina bilder att visa er. Håll ut, det blir bättre.

still in my pjs

Sitter fortfarande i min pyjamas även fast klockan snart är ett. När Morris vaknar ska vi iväg till öppna förskolan en sväng och sedan träffa älskade kicki! Om några veckor ska vi till Borås och besöka textilhögskolan, då får jag även veta vad uppgiften är för att söka in till skolan. Det kommer vara flera hundra som söker i år, precis som alla andra år men jag hoppas, vill med hela min själ, att jag blir antagen. Wish me luck. 

h&m trend and slingbacks

 
Från vår tripp till Stockholm fick jag med mig en urfin tunnare jacka från H&M Trend, love. Och för några dagar sedan hämtade jag ut ett paket från BikBok, ett par slingbacks låg i och bekvämare skor får man leta efter, och snygga!

LV - mini cravings


stockholmsshopping


todays


modebibeln


happy new year

 
Gott nytt år underbara vänner! Vår nyårsafton kunde inte blivit bättre, allt var perfekt och jag är så glad och lycklig över min lilla familj och mina fantastiska vänner. ♥