i'll be your silver


leo + "new" shoes

Ända sedan Kicki la upp bilden på mina skor som jag har på mig här har det kommit massvis med frågor vart de kommer ifrån. Det enkla svaret är Deichmann. Bilden på mig har används på Instagram av flera användare men ingen skriver vems skorna tillhör, jäkligt oproffsigt men så kan ju mediavärlden vara ibland. Här ser ni även mina nya jeans, leo!


pretty please

 
CHLOÈ.

past time

 
Då jag inte har så mycket nya bilder att bjuda på så får ni se dessa istället. Min stora fina mage, vad jag kan sakna att vara gravid ibland. Men att vara mamma till universums finaste kille är ändå oslagbart. 

random pictures 
Ett urval av bilder från de senaste åren, från min första egna lägenhet till gravid, till vår stora fina lägenhet där vi som liten familj bor. 

mini maxi

Veckorna rusar förbi och vi har precis avslutat den första veckan av inskolningen på Morris förskola. Hittills har det gått väldigt bra, men det är det jobbigaste kvar, att lämna honom i flera timmar. Usch, jag vill knappt tänka på det. Han har blivit så stor vårt lilla knytte. Leker med andra barn, pratar, äter själv och alldeles snart vara på förskola helt utan oss, mig och Max. 

latest from instagram @matildafiona


old, but newfound shoes

Skor från Nike.