colorblocking


just realized

N.Goldenberg.
Just realized that grey is probably my new favorite color. Need a pair of grey skinny jeans and a fluffy sweater in a lighter shade. Tips på vart jag hittar det? 

yesterday

 
Kass kvalitet, men igår var vi på Manesa och firade Evelina. Min fina tröja är en present från min man. 

two more from the collection

 
En scarf/dreglis till liten och en stickad klänning/tröja. Färgena är så mycket finare i verkligheten, och materialen SÅ mjuka. Bild på overall/helkroppsdräkten kommer imorgon. 

Missoni och Barbapa

 
Här är ett av de plaggen som låg i min Missoni Lindex påse, ett par urfina tights i mjukaste bomull. Barpapatåget är också nytt, och det låter väldigt mycket brrrrmmm här hemma nu. 

en morgon

 
Idag är det dock inte lika grått ute som på sista bilden. Jag jobbar ett kort pass idag så innan dess ska vi förbi Öppna förskolan och leka lite. Morris brukar vara där med Max om dagarna och han ÄLSKAR verkligen att leka och krya fram och pussa de andra barnen. Min snutt. 

Missoni for Lindex

 
Innan jobbet smet jag in på Lindex och haffade åt mig fyra fina ting, tre till min lilla kotte och en stickad tröja till mig. Allt från Missoni ♥ Lindex. LOVE! Och att 10 % går till bröstcancerforskning gör det hela ännu bättre. Exakt vad jag köpte kommer upp senare. 

from Instagram


when I was at work


sunlight - outfit


Jacket Cubus, top Zara, jeans Topshop.
 
När Morris har vaknat från sin förmiddagslur ska vi åka iväg på kalas och i eftermiddag får vi besök. Vi ska göra om här hemma så än så länge har vi sålt vårat fina skåp och soffbord. Max är uppe i Stockholm och köper matsalsbord, stolar och två fåtöljer som kommer stå så fint i vårat vardagsrum. Bilder när allt är färdigt kommer ni få se framöver. 

the other day - outfit

New pants - Lindex.


yesterdays outfit


todays outfit - sunday


so cute


new top - fake leather


I helgen fyndade jag den här toppen i "fakeleather" eller något liknande. Nu är jag så trött att jag snart somnar men måste fortsätta pyssla med lite inbjudningskort, min lilla (stora) kille fyller hela ett år om inte så länge. HJÄLP vad tiden går fort. 

new in - SHOES


to my little one

Tröja Åhléns, mössa COS, bärsele Stokke.


all that glitter