ett svar

Jag har fått frågor om hur jag håller mig smal, vad jag gör, äter, om jag tränar osv. Jag tänkte ge ett svar på alla dessa frågor angående min kropp. Jag tänker dock inte berätta vad jag äter till frukost, hur mycket jag väger eller om jag svälter mig själv heller för den delen. Utan det är precis det motsatta för mig just nu. Efter att jag födde Morris har min kropp förändrats, dels har jag blivit starkare (av att lyfta en 10kilos bebis varje dag) men sen har min ämnesomsättning blivit annorlunda. Jag äter i stort sätt ALLT idag (dock inte kött då jag fortfarande är vegetarian). Godis, snabbmat, onyttigheter som nyttigheter men jag går inte upp i vikt, och det är ingenting jag kan göra så mycket åt. Jag har sen några månader tillbaka verkligen försökt att öka några kilo men det verkar som min kropp vill vara såhär och så får det bli. Jag äter när jag är hungrig, vad jag känner för och jag mår bra av det. Så mitt svar på hur jag håller mig smal är att jag äter mat, rör mig dagligen och ser till att njuta av livet. Att svälta mig själv, banta, utesluta mat ur livet finns inte längre hos mig och det är det bästa val jag någonsin gjort. Jag har  aldrig mått så bra som jag gör nu och ni som lider av någon form av ätstörning tycker säkert allt jag säger är strunt, jag förstår det för jag har själv haft anorexia, men det finns så mycket mer än det. Det handlar inte om maten, utan hur du ser på dig själv, din kroppsuppfattning, det är där den första förändringen måste ske. 
 
Jag hoppas ni kan acceptera att jag valt att inte skriva ett dagsupplägg av min kost eller måtten runt min midja utan det här är jag nu och det känns bra. 

almost a year

Det är nästan ett år sedan den här bilden togs. Max knäppte en bild på mig innan vi skulle iväg och fira hans födelsedag. Jag kommer ihåg att jag kände mig stor som ett hus, klumpig och att jag vankade fram som en pingvin. Nu i efterhand, kan jag sakna den där stora härliga magen som gjorde mig så kvinnlig och vacker. Att vara gravid, föda barn och bli mamma/förälder är det häftigaste, och mest underbara man kan vara med om. 

details


at work

Sitter på jobbet, snuvig och hostig. Piggnar till med lite kaffe och ska snart ut i butiken igen. Later!

P.S Bilden är ifrån vårat hem. Ny ljusstake från IKEAs PS kollektion.


höstpromenad

Ny mössa H&M, jeans Cubus, jacka Zara och nya skor från Landrover.


long time ago

Oj, vad det var länge sen jag skrev här. Vi har återigen blivit sjuka, hostiga och snoriga. Sedan har jag spenderat varenda ledig minut med min lilla familj, vi har pysslat här hemma, åkt på miniäventyr, övernattat i Lindö, gått regninga höstpromenader och det finaste av allt, Morris har tagit sina första steg själv. Men han vill fortfarande helst hålla lite löst i något av våra fingrar när han ivrigt springer omkring i lägenheten och ska utforska varenda liten vrå. Snart fyller vårat lilla knytte 1 år och det känns så overkligt, för oss har det inte funnits ett liv innan han kom. 

a pair of shoes

Klickade just hem ett par skor; spetsig tå och wedges. Loving the combo

teatime

 
Fortfarande krasslig så vi har myst omkring ute i Lindö och spelat kort, och Morris har sovit gott ute i höstluften i vagnen. Nu, mer te!

totally in love

 
 
Jag är kär i Elin Klings kollektion för GUESS by Marciano! Om jag vore rik skulle jag köpa vartenda plagg och bära dem varje dag tills de går sönder. Men, jag får istället inspireras av videon, knåpa på något eget och bära det med bravur. 

so tired

 
Jag har varit sängliggandes, sjuk och alldeles slut. Trodde jag blivit bättre men efter dagens jobbpass känner jag mig lika slut. Imorgon får jag vila upp mig och blir frisk på riktigt. Godnatt!

dagens outfit - thursday


home

 
Nyss hemkommer från jobbet och jag somnar vilken sekund som helst. Typ. Nej, jag ska laga mat, pyssa lite med våra nya möbler (äntligen börjar vardagsrummet bli klart) SEN ska jag sova. Have a great night!