great christmas

Vilken underbar jul vi har haft. Och så fina julklappar vi alla har fått. En ny IPhone 4s är vad jag skriver ifrån nu så förhoppningsvis kommer det uppdateras lite oftare här. Nu planerar vi inför nyår och längtar efter att fira in det nya året tillsammans med ett par vänner! God fortsättning. 

at home - playtime


esprit

Nya lakan från Esprit!


such a winter day


hello

Jobb och lek så fort jag kommer hem från jobbet. Mer än det hinner jag tyvärr inte med just nu. Det är så underbart att komma hem till min lilla familj, Morris springer (går) till hallen och säger "heeej" och sedan brukar han vilja visa alla sina leksaker som om det vore första gången jag såg dem :) Nu, kvällsmys med min fantastiska man!

for christmas - this or that

for christmas
by: me
 
 

star

Vi har knappt något julpynt hemma och om jag ska vara ärlig så är jag inte så förtjust i det heller, men en sak som kommit upp är den här fina stjärnan från Indiska. Silver, vit och glittrig. 

something like this

 
Precis hemkomna från Öppna förskolan och Morris ligger nu och sover efter all lek och sång. Jag däremot har laddat upp med kaffe och ska snart sätta igång med lektionbrev 2 i mönsterkonstruktion. Senare måste vi ner en sväng på stan och handla lite julklappar och annat skoj. Later!

home - chairs

 
Bild 1. Morris brukar riva ner fällen, alla gosedjur och klättra upp och sätta sig i sin fåtölj, sedan ska man ge honom alla gosedjur som han slängt ner så att dom kan sitta i hans knä. Toker.
 
Fåtöljer och fällar från Ikea.

empty

 
Här har det varit tomt på inlägg de senste. Jag har jobbat så mycket att all min energi har gått till min lilla familj. Plus att jag läser mönsterkonstruktion samtidigt som jag måste försöka hinna med. Jag ska försöka bli lite bättre att uppdatera, men ni vet ju hur det gått med den saken tidigare...