we're leaving for europe, bye

Om några timmar kommer taxin och hämtar upp oss, alldeles för tidigt dock men äntligen är vi påväg. Vårat första stopp bli Italien, till Verona, Lagi di Garda och kanske Venedig. Sedan Kroatien och en massa andra länder som vi inte riktigt bestämt ännu. Kommer antagligen inte blogga under tiden, utan nu ska vi på äventyr och ha det fantastiskt underbart. Vi hörs när jag kommer hem, lite brunare, klokare, gladare med mer energi och hela 20 år. Ha en fin sommar!

black skirt

Snart ska vi iväg på studentfirande och jag går klädd såhär. Ny kjol som sitter så oerhört fint och framhäver lilla kulan så vackert. Måste förbi stan och handla sista-minuten presenter. STRESS.

ours

Igårkväll låg vi i sängen och buffade på min mage, lilla knyttet buffade tillbaka.

fall

Jag har redan börjat kolla på höstskor. Jag måste sluta med det och njuta av att det är sommar. Stressiga dagar framöver, mycket som ska fixas, köpas och hinnas med innan tisdag, då planet lyfter och tar oss till Milano. Har hunnit med lite shopping, även fast jag inte ska, de senaste dagarna. Kjol, klänning och shorts som gör min mage rätta och inte trycker så förbaskat hårt som hälften av alla plagg i min garderob gör just nu. Det är lite svårt när bara magen växer och ingenting annat, jag kan inte gå upp i storlekar för då ser allt bara dumt ut. Idag ska vi till barnmorskan och imorgon står studentfirande på schemat. Nu måste jag sätta igång med städningen.

my weekend

Vilken underbar helg! I fredags åkte vi ut med några vänner till Max land och grillade och spelade spel. Sedan skjutsade vi dem till hamnen på lördagen och jag och Max åkte tillbaka. Vi låg på bryggan och solade hela dagen, bastade och badade, även jag, och avslutade kvällen med mys på bryggan i kvällssolen. Han är fantastisk, min man. Idag har jag varit på möten, fixat sjukförsäkring till resan, lämnat in min moderskapsintyg (!!!). Har även varit ute och gått en lång promenad i mina nya träningsskor och det känns i hela benen och rumpan kan jag lova. Nu ska jag ut igen, på ytterligare en promenad och kanske en sväng på stan.

new in

NIKE. Perfekta.

time

Time change. Haha.

detailturquoise

KLÄNNINGEN!! Varmt ute redan nu, jag ska ta mig en lång promenad i solen och sedan förberedda inför dagens/helgens trevligheter.

med drömmar som slår in


det går inte att beskriva

Den här dagen har varit helt magisk och underbar.


Nu ska jag iväg på sommarfest på Alicias dagis. Hej svejs.

family

Några bilder från de senaste dagarna. Snart ska vi iväg på vårat andra ultraljud, ska bli så spännade att se hur mycket lilla krabaten har växt sen sist när vi kunde räkna alla fingrar och tår på skärmen. Efter det kommer mamma och hämtar upp mig och vi ska åka till Nyköping och gå på sommarfest på Alicias dagis, hon är så rar, prinsessan. Nu måste jag fixa ordning mig, hej!

cravings - shoes

I'll go crazy if I don't buy these shoes. Lillebror är hos oss idag, vi ska åka och sola och bada i någon sjö och njuta av att det faktiskt känns som sommar ute. Och snart börjar sommaren på riktigt, en månad i Europa, födelsedagsfest för mig, några nätter i Göteborg och Way Out West, mys ute i skärgården och en massa mer. Can't wait!

hey, that's me

Det känns som om min mage börjar ta fart och växer lite, lite för varje dag. Efter gårdagens sol och häng vid poolen så är den alldeles gyllenbrun också. Den är så fin.

the little one

Ni vill se bild på min mage och allt det där men jag är nog inte riktigt redo för den delen än. Så här ser ni lite iallafall, lilla kulan. En bild från igår när jag, mamma och alicia myste hela dagen, solade och alicia vattnade blommorna och gjorde dom glada som hon beskrev det. Ni kommer säkert se mer av magen framöver, men med kläder på! Har redan börjat få ovanligt många blickar när man går med någon tight tröja. Men jag älskar det här, det är underbart.


Nu ska jag fortsätta ha det mysigt med mamma och alicia, vi ska iväg till mamman vän och hänga vid poolen. Behövs en dag som denna.

a year ago

Från förra sommaren när vi kommit hem från Spanien, lite brunare om benen och lite ljusare hår. Och snart åker vi igen men till andra destinationer. Det ska bli helt fantastisk skönt att vara borta en månad från livet här hemma. Ibland behöver man ny omivning, nya kulturer och ny luft att andas in. Hjärtat slår fort. Det här vågade jag inte drömma om. Jag är lycklig. Mer än bara lycklig. Men bara är inte bara utan massor. Det är nu livet börjar på riktigt. Vi har massor att se fram emot och den här sommaren kommer bli den finaste. Nu är det du och jag, min fina. Nästa sommar blir ännu finare, när vårt lilla knytte får doppa sina små fötter i havet för första gången i hans/hennes liv. Kärlek.

i answer you

GRATTIS!! Vilken månad är du i? Hur är framtidsplanerna nu?:)

TACK! Nu är jag i månad 4 och 2 veckor, eller 18+1 veckor. Så snart har halva tiden gått vilket känns helt fantastiskt. Vi ska snart åka iväg runt Europa i en månad och bara ha semester och se så mycket fantastiska platser. Sen får vi se lite vad som händer innan lilla bebisen kommer till världen, men vi ska nog bo ett litet tag kvar här i Norrköping, vi har en väldigt fin och bra lägenhet med ett extra rum som ska bli barnrum så småningom, men vi vill flytta ifrån den här staden. Vi har funderat mycket på Stockholm och min dröm är NY/LA, men det får vi nog vänta med :)

white dress

Den där klänningen vill jag ha. Den är perfekt. Så jag får plats med den lilla kulan som börjar växa på magen.