well, hello

Well, hello. Jag har ett shoppingbegär som snart går upp över mina öron. Jag vill skämma bort vår lilla kille som ligger och sparkar så underbart i magen. Men jag får hålla mig ett tag till, vi ska ta en rejäl shoppingrunda snart och jag längtar. Dumt och ytligt som det låter så är det sant. Den bruna "skinn"-väskan ovan skulle inte heller vara fel. En fashion-skötväska? JA.


Fick en fråga om jag har gift mig och svaret är nej, en sak i taget! :)

birthday party

Bild från en annan dag. OH, vilken underbar dag/kväll det var igår. Först var min mamma, syster, systerdotter och bror här och firade min födelsedag. Sedan på kvällen kom ett helt gäng med vänner med både paket och blommor, så fina presenter, både till mig och små fina strumpor och en sparkdräkt till lillen av Lovisa. TACK. Vi åt pastasallad, snackade strunt, skrattade och körde konstiga lekar. Kvällen var perfekt. Ni är underbara ni.


Och den här dagen kunde inte börja bättre heller. Solen står högt på himlen och vackra blommor står på bordet. En morgon. Bilder kommer...

our love

Jag älskar att vara gravid. Jag känner mig vacker, kvinnlig och känslan av när vår bebis sparkar är obeskrivligt. Ibland kommer det som en stark vind, jag ska bli mamma, och jag ramlar nästan ihop. Av lycka. Min man kommer bli den finaste pappan någonsin, han är så underbar. Om ni bara visste.

mini

Jag har ju inte visat något av det vi köpt till vårt knytte, så här är pyttelite av det som vi hunnit införskaffa hittills. Den vita mjuka overallen och mössan (med sköldpaddemotiv) köpte vi redan i Paris på Baby GAP, då hade vi nästan precis fått reda på att vi skulle bli föräldrar. Buu (gosedjuret) köpte vi också i Paris i en söt liten butik i Montmarte. Muminboken, som har så otroligt fina illustrationer, och snusnäsduken köpte vi förra veckan när vi var påväg till och hem från Finland.

leather shorts

On a hotelroom in Prague.

hysterical

Cravings och vill-ha-begär. Vi är inne i ett barnvagnshysteri här hemma, beslutsångest över vilken vi ska välja och kan inte bestämma oss riktigt för vilken modell som passar oss bäst. Mitt tidigare skobegär har sakta övergått till barnvagnsbegär. Trodde aldrig jag skulle bli såhär engagerad, manisk och fäst vid en speciell barnvagn, men det är väl mina mamma-hormoner som börjar synas. Jag vill ha en speciell barnvagn lika mycket som de flesta tjejer vill ha en Chanelväska, förstår ni mig?

light blue

Snake skin, light blue, blond hair. Perfection!

bugaboo meets missoni

We're thinking about it. LOVE!

current obsession


sunshine

vår solstråle. Hemma är ibland bäst, man sover som skönast i sin egen säng, med lakan som luktar som sin kärlek och vakna upp på morgonen och se de små bebiskläderna som hänger brevid sängen är oslagbart. Bilder och mer om resan kommer jag skriva snart, jag måste bara landa lite här hemma först. Det är bara 97 dagar kvar, det har gått så snabbt.

Helsinki

På en båt till Finland. Vi ska spendera några dagar i Helsingfors, shoppa, mysa och ha det fantastiskt bra i solen, som vädergudarna lovar. Vår lilla kille sparkar för fullt i min mage och vi var nyss och köpte en helt underbar näsduk i beige/blått med Mumin motiv på som han kan ha att dregla på. Det är inte långt kvar tills vårt knytte ligger i vår famn och kollar med förväntansfulla ögon på sin mamma och pappa. Vi längtar så! Och era kommentar och frågor svarar jag på när jag är hemma igen. Ha en fin dag.

we are home

Vi är hemma nu, eller inte riktigt, vi åkte raka vägen till skärgården och kommer spendera några dagar här. Vi har haft och har det fantastiskt bra. Vi har besökt 10 länder, 20-tal städer, solat, badat, utforskat, äventyrat, sett enorma byggnader, shoppat unikt mode, och hundra underbara saker till. Det är svårt att förklara när man har varit på en sådan här fantastisk resa. Obeskrivligt! Skriver mer när jag är hemma igen. Fortsätt ha en fin sommar!