WORDS


Äckligt. Fet. Tjock. Äcklas. Hatar...

THE LAST OF MAY


Idag har jag gjort en hel del. En kort dag i skolan. Efter den besökte jag Matilda på hennes jobb där hon hade fått in lite fint till mig. Vi gick sedan till arbetsförmedlingen och skrev in oss. Sedan mötte jag upp Moa, Heidi och Julia, vi satte oss i solen på Waynes och drack melon iste. Nu är jag hemma hos mamma och myser med min lillebror som snart ska till sin pappa. Jag ska plugga och träna. Sista uppgiften ska bli klar ikväll. Sen är jag fri.

GREAT

Haft en toppen helg. Först i frdags, vin och skratt hos Nina (tack föresten Nina för en toppen kväll), sedan vidare till Hugo där det dansades lite och ännu mer skratt. Lördagskvällen spenderades på Nickes 20-årsfest, tidig hemresa dock. Och idag har jag varit ute i hela dagen med mina fina vänner. Filtmys i solen på morgonen, picknickhäng i gräset och trädgårn. Nu lite plugg och mys. Ciao bella!

GODMORNING, SUNSHINE


A MEMORY

Moa, jag och Maria. Började segt, sen lite vin på Munken, vidare till otten. Konstigt folk, sen spelar Crossfire, och efter det blev det galet. Backstage - VIP, drinkar och vin med dom. Blurry...

MAO

Kan man bli mer TAGGAD till studentveckan?

BEST

Nu är jag extremt stolt över mig själv. Först i skolan lämnade jag in 3 arbeten, sen nu har jag suttit och pluggat och skickat in 5 (!!!!!!) arbeten till några lärare. Har ett enda arbete kvar och 2 prov, sen är jag klar, finito, dunno med skolan. Det känns så underbart. Det här har varit en riktigt bra dag. Nu ska jag skriva lite mer på det sista arbeten, sen ut och springa. Lovely!

AT MOMMAS HOUSE

 
Mamma bjöd på kaffe. Nu ska vi shoppa lite, sen måste jag hem och plugga. Ikväll blir det milen. Ciao!

HELLO YOU

Kvällen på Munken blev kanon, mycket trevligt, fint sällskap och gott vin. Snart iväg till skolan, sen har jag massor att styra med. Träna, plugga, fixa, styra, städa, trixa...

RAIN DOWN ON ME

Dagen har bestått av lite ärenden, roadmusic med max, kim och johan, frisörbesök (efterlängtat!!), mys med moa på stan och nu ska jag göra ordning mig för lite vin på Munken, Nina fyller 18 och det ska firas. Ha en fin kväll!

LAST SUMMER

Snabb sväng i skolan, kaffe hos mamma, lite inredningsshopping på stan, kaffe/sol och städning hemma och PW ute i solen. Nu ska jag göra de sista uppgifterna i skolan, sen är jag klar. Finally!

NO WORDS

 
....

ANGEL OF MINE

ANGEL OF MINE. Det tar så stor plats i mitt hjärta. Det förstör mig, utanpå och på insidan. Jag vill leva som alla andra, jag vill kunna tänka som alla andra och inte tänka på det i timmar efter jag ätit. Jag vill inte räkna kalorier och tänka hur tjock jag kommer bli om jag äter.  Jag hatar att så fort mat kommer på tal så börjar min hjärna tänka ut sätt för att jag på bästa sätt ska undvika att äta. Jag hatar att vakna varje morgon och hata min kropp. Jag hatar att gå och lägga mig varje kväll och ligga och tänka på hur tjock jag känner mig. Det här förstör mig.

PUT ON A SMILE

Le, Matilda, le. Du har allt du har önskat, le nu lilla flicka.

TWO HANDS

Fullt upp hela dagen. Hunnit med skola, mys med min prinsessa och mamma på stan, balkonghäng hos Matilda och nu ska jag ut och springa. Ha en fin kväll!

1.5 MIL

Nu är jag helt död. Var och träffade min lilla prins vid himmelstalund förut, han är så go. Sedan en powewalk hem, och efter det sprang jag 1.5 mil på 77 minuter, BANANAS. Jag är död. Har tränat lite styrka med. Ska hoppa in i duschen och sen mysa. Ciao!

DANCE DANCE DANCE

Jag tycker det här är en fin bild. Nu ska jag dricka vin och ha det bra. Fina ni.

DON'T BUY!!!

Vaknade vid halv tolv(!), utvilad och pigg åkte jag en sväng till pappas jobb. Tvättat och rensat på min uteplats har jag hunnit med. Nu ska jag ut och springa i regnet. Min nya studentklänning btw, så gå inte och köp en likadan nu för fasen.

DOUBLE ESPRESSO

Dubbel träning idag. Jag och Matilda har strosat omkring på stan, handlat en studentklänning (en till) och ett par nya träningsshorts, så jag var tvungen att inviga dom. Har varit ute och sprungit i solen och tränat en massa styrka. Nu är jag helt slut. Ska göra en kopp kaffe och sätta mig i kvällssolen. PUSS!

FINA MISS WALL

Oj vad saker jag har hunnit med och klockan är bara kvart i elva. Vaknade super tidigt, gick en promenad, höll i en idrottslektion och tränade. Nu är jag hemma igen, väckte Miss Wall som låg och sov så sött i min säng. Vi ska gå en sväng på stan och leta balväskor, dricka kaffe och njuta i solen. Underbart!

FEELS GOOD

Gårkvällen blev ju också helt fantastisk. Lite vin och spel hos mig med Max och Kim. Vidare åkte vi, hamnade på Hugor där shots var det första som slank ner. Lite dans, mycket häng på uteserveringen och många gamla och nya ansikten stöttes på. Skratt och härliga människor. Dagen har spenderats hemma, med lite skrattande, mys, sol. Och nu sitter jag och Matilda och kollar på Wallander med en varsin Pripps Blå i handen. Feels good.

DRUG

Det är som en drog det här. Hela den värld jag lever i blir som en drog. Sjukdomen blir som en drog. Jag vill bli av med den men samtidigt kan jag inte vara utan den. Det har blivit en del av mig, och det skrämmer mig. Vem är jag utan den? Även fast dagen har varit kanon så kan jag inte sluta gråta. Gråter för att jag hatar min kropp och hur äcklig jag känner mig. Hur otroligt tjock jag är. Gråter för en sån sak. Larvigt kanske ni tänker. Men sätt er in i min hjärna och ni skulle inte orka leva en sekund. Det lät brutalt det där, men så är det. I mitt huvud är allt kaos. Ska jag äta? Nej, inte äta. Träna, Matilda, du är tjock. Idag ska jag inte äta något... En annan sak som skrämmer mig är att det är bara några veckor kvar till balen och ska jag visa mig i den där klänningen. Tjock och panik. Ångest. Jag hatar det. Jag går inte...

TIME FLIES


Tiden går fort när man har roligt brukar man säga. Har hunnit med en löprunda, superstädning, solat och picknickhäng i kärleksparken med Josefine och Max. Funderar på om jag ska ge mig ut och springa igen... Kvällen är oplanerad, tror det kan bli lite vin och någon utgång kanske.

SNAP!

Oj vilken kväll igår. Först firade jag lillebror hos mamma med mina finaste syskon. Vi har nog inte skrattat så mycket tillsammans på år och dar. Sen åkte jag hem, svirade om till mina nya klänningen och på med partyskorna. Åkte hem till fina vänner där vi drack rom & cola och sjöng i kör. Taxi till otten där Million Stylez spelade. Vi beställde in champagne och körde loss. Galet! Fick en puss på kinden av Mr. Stylez när det var dags att dra hemåt. Oväntad utgång som blev helt perfekt. Fab!

WELCOME BACK

Jag är redo igen. Jag är tillbaka. Jag kommer få många arga ord från mina vänner nu, men jag klarar det nu. Okej? Fina ni.

MOVE

Träna, träna, träna. Hej då!

SEND SOMEONE AWAY


Njuter lite. Igår blev jag glad, och fick pirr i magen. Fjärilar. Fina ord gör mig glad. Och fina ord fick jag igår.

I LOVE DANCE

WORK-OUT WENT REALLY WELL. Sen har jag pluggat, skrivit klart ett arbete. Nu kör jag gärnet. SMK och Chickenbrain var inplanerat men jag kom på nu att man var tvungen att köpa biljetter på Carlings som stänger vid sju. Smart. Istället ska jag ta ett bad och ha mini-spa. Very nice. and ILOVEDANCE.

WHITE

Kort dag i skolan. Gjorde ett prov som gick galant, fick reda på att provet jag gjorde igår gick super. Nu har jag bara lite kvar, sen kan jag släppa allt som har med skolan att göra. Underbart! Nu: Ut och springa.

EFTERORD

Tankar snurrar. Massor tankar. Ångest, panik. Tjock.

LÄNGESEN

Du var gammal 
Ja va äldre
Och nu sågs vi igen
Gått så lång tid så länge sen
Decenier tillbaks
Men jag minns det såväl 
Varför kärleken brunnit 
Utav olika själ
Varför jag aldrig släppt det och aldrig gett upp 
Trotts min väg vart lång kantats med gupp 
Jag stått utan för din port så många gånger
Så många brev många sånger 
Minns alla ord varje rad ja skrivit
En längtan så stor 
Minns varje dag jag lidigt
Har gått genom livet med en övetygelse 
Att jag satt något spår 
Som haft betydelse 
Aldrig besvarad aldrig tillmötes 
En kärlek så varm utan den vilket öde
Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst 
Hjärtan som slår 
Vi står där vi stod 
Minns det som igår
Första gången du log 
Som om jag snubblade pladask 
På marken och bara dog

Ja va ung du va yngre
När vi sågs första gången 
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår 
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev 
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras 
Du flyttade utomlands någonannanstans
Gav bort din hand till en annan man
Och breven som skrevs dom kom aldrig fram
Men mitt hjärta det brann och min åtrå sann

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser ja klart

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igen
Har ett hjärta utan rynkor
När du slår din takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskar på avstånd
Nu är de mitt tåg och dax för avgång
Stiga på eller tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa tillslut
Kan inte titta tillbaks trotts min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

BLANK

Nu har jag ångest. Väldigt mycket ångest. Jag satte på mig min studentklänning nyss i all student-anda och kände för att spy när jag kollade på mig själv i min vita, fina klänning. Den är fin, men jag är inte fin i den. Jag är tjock i den. Extremt tjock. Jag vill slita sönder den och ha på mig den mysiga hoodien jag nu sitter i. Jag är äcklig. Jag hatar min kropp. Min tjocka, äckliga kropp. Varför lever jag med det här? Jag hatar det! Men jag kan inte släppa taget, det går inte. Jag hatar mat, jag hatar att äta. Jag hatar att veta hur många kalorier det är i varenda jävla sak.

BANANAS!!!!

Toppen dag kan jag nog säga. Vaknade mysigt, iväg till skolan för lite snack med vännerna, lite provskrivande och sen hem igen. Resten av dagen spenderade jag och Matilda ute i solen, insmorda i sololja, med lite kaffe och en hel del studentprat. Det är ju för fasen snart! AAAHHHHH! Vi tar fucking studenten. Det är sjukt. Jag dör... I die, bananas.

WE ARE FAMILY


Mina fina syskon och min fina systerdotter. Igår var jag en sväng hos mami och träffade my two brothers. Väldigt trevligt. Sen åkte jag hem och svirade om till träningskläder, sedan vidare till Nordic Club för Bodybump och jag kan säga att jag måste börja träna mina armar mer. Efter 1 timmes hårt, svettande satte jag ipoden i öronen och sprang hem där Matilda väntade. Lite mys, mycket prat och skratt blev det. Resten av kvällen spenderade jag skrattandes i sängen. Nu väntar skola, lite prov och sen träning. PUSS!

NIGHT

Underbar dag. Vaknade skapligt. Sen vid 2 kom Kim så han, Max, Erik och jag drog in till stan och satte oss på Olerys och kollade lite fotboll. Erik drog hem och vi andra åkte och hyrde 5 filmer och sen vidare to my place. Lite filmtittande och skratt har kvällen bestått av. Mycket bra. Nu ska jag sova och tagga för skolan och träning imorgon. Nighty, night.

EGO TIME

Had a little fun with the camera, and here's the result. Kvällen är oplanerad, vet inte riktigt vad som ska ske. Myskväll hos Mao eller lite festande? Sånt som märks, dock har dagen gått riktigt fort. Ska hoppa in i duschen och sen göra ordning mig till något jag inte vad vad än. Hej!

FREJA

Vilken kväll. Konstig till en början. Sen var det bara köra loss. En jäkla massa olika shots, lite drinkar och annat gott. Vaknade vid 1, och nu sitter jag här och dricker kaffe och försöker piggna till. Känns som det kommer bli en lugn kväll, med lite filmtittande och mys kanske. CIAO.

ME, RIGHT NOW

JAG JUST NU. TYP. Ikväll blir det mys hos Moe, sedan vidare ut eventuellt. Kanske blir lite glidfestande, sånt som märks. Den här dagen har förövrigt varit skit. Förjävlig. Men bit ihop, tänk på annat och gå vidare. Petter rappar att tiderna förändras och vi med dom, ur mina hödtalare. Han är min Gud. Efter Messi. Och Kate är min gudinna, men det är ju lite konstigt, kan ju inte ha mig själv som gudinna. Hahaaaahaha. Flum, hej o hå. Tjarå.

PUSH

Jag hatar det här. Jag vill inte leva i den här bubblan där jag bara vill bli smalare och smalare. Jag vill vara nöjd med mig själv. Jag vill inte äcklas av min kropp och tycka jag är tjockast i världen, även fast jag vet att jag är det. Jag vill kunna se mig själv i spegeln och tänka att jag är fin, precis som jag är. Men så är det inte nu, jag äcklas och spyr på mig själv om min feta kropp. Jag hatar det. Det är hemskt. Det är hemskt att må såhär. Det är skit rent ut sagt. Jag hatar mina äckligt tjocka lår som är enorma och jag hatar mina feta mage som väller över mina byxor och jag hatar mina stora armar. Jag hatar att bära linnen för jag vill inte visa mina tjocka armar, jag hatar att bära korta tröjor och byxor för jag vill inte visa min tjocka lår, jag hatar att bära tajta tröjor för jag hatar att visa min tjocka mage. Hatar är ett starkt ord, men jag hatar verkligen min kropp. Ibland syns det inte på utsidan men det är ett helvete att varje dag se sig själv i spegeln och må skit. Att må så jävla dåligt pågrund av något jag föddes med. En äcklig, tjock kropp.

EN RÄDDARE I NÖDEN

Längesen, U & Me, Vem e stor? Sthlm brinner, Älskar din stil, Slag under bältet. Det är texterna och jag nu. Längesen och Goda Dagars Magi är de som sitter närmast hjärtat. Jag vill ha det med bläck på min kropp. Inritat på mitt revben, nära mina dunkande slag. Nu ska jag sätta  in ipoden i öronen och bege mig ut i löpspåret. Nu ni!

UPDATE

Gjort klart två läxor idag, känns underbart att stryka saker från to-do-listan. Nu ska jag träna, hårt och massor. Sen ta ett bad och och efter det, lägga mig i soffan och kolla på någon film. A little short update. Ciao!

YOU WAKE UP AND SEE YOURSELF IN THE MIRROR AND THE ONLY THING YOU WANT TO DO IS KILL

Det handlar mer än om att se glad ut och att le när jag har människor runt omkring mig. Ibland vill jag börja gråta, men jag vågar inte. Jag vill inte visa mig svag och jag vill inte att folk ska se den sidan av mig. Allt kommer tillbaka igen nu. Som ett slag i ansiktet. Jag hatar det, samtidigt kan jag inte släppa det. Jag klarar inte av att veta att jag kommer se ut såhär när står där vid brunnen och har en fin balklänning på mig. Jag spyr av tanken att se mig själv stå där, tjock och äcklig. Det ska inte hända. Jag klarar inte av det. Jag är äcklig och jag är äcklad av mig själv. Min tjocka, feta kropp. Jag hatar den. Och jag hatar mig själv för att jag är svag. Svag Matilda, det är du. Så jävla svag. Och tjock. Ett äckel är du. Aldrig mer. Aldrig mer.

VERY NICE

Jag har haft en toppen helg. Fredag involverade beslutsångest, regn, tutande bensinmätare, 2 älgar, galen bilfärd, två blöta båtfärder, dans, shotspel, rosé, sovandes utomhus vid vattnet, roliga människor och en skön bildfärd hem. Lördagen började mysigt med te och en cigg på altanen, fotbollstittande, vin och mer mys. Och den här dagen har varit helt kanon. Picknickhäng/grillchill i parken med fina människor, massa massa skratt, busiga skämt, härlig sol, gulligt bebismys och ett perfekt avslut med ett glas vitt på Trädgårn i kvällsolen med vännerna. Imorgon är det back to normal again. Det slog mig igår att vi tar verkligen studenten om en månad. Det är sjukt. Nu är det gärnet som gäller. KÖR BARA!!!!