HOLA AMIGOS!

Jag är i Spaninen och lever mitt livs bästa dagar.
HÄR ÄR VÅR BLOGG!

TIME TO CROSS THAT FIRE NOW

En galen kväll att minnas. Maria, du och jag mot världen. Idag är det fint väder, jag ska lägga mig i solen ett tag, sen måste jag börja packa. Imorgon åker vi en sväng till Finland, sen Oxlesund, sedan på söndag åker vi till flygplatsen som tar oss till något magiskt. Jag har en fjäril inom mig som gör att jag är lycklig.

TOKBRA


Studenten, och alla dagarna har varit helt magiska och underbara. Jag har gjort allt som kan göras och jag har mått fantastiskt. Minnen har jag fått så min hjärna nästan bubblar över av dom. Och på söndag drar jag iväg till ett annat land, jag är borta i en månad och kommer ha det galet bra.


BANANAS

Det är galet, det är spännande, det är underbart, det är roligt, det är flummigt och blurrigt, det är fantastiskt och ännu bättre blir det. Det här är att leva livet, fullt ut.

GOOD START

Sången är sjungen, mössan är på, vinet på kylning och gårdagen kunde knappast blivit bättre. Galet!

LET'S GO

MÖSSPÅTAGNING!!!! Nu börjar studentveckan, galet!

BOOST

EGOBOOST. Hate it or love it...

WHITE MORNING


Känner mig galen idag. Galen och full av förväntningar, hopp, energi, glädje, kärlek till allt och alla. Knäppt. Tror det kan bero på att jag tar studenten och att den kommande veckan och dagarna kommer vara galna och helt underbara. För när jag står där på trappan, brevid min fina, knasiga kusin Lina, min fantastiska, busiga vän Lisa och min bästa och galnaste vän Maria och skriker "För jag har tagit studenten" så är allt värt det. Allt slit, alla tårar, alla slag mot kroppen och alla bortfallna bitar från hjärtat. Det är värt det. För nu är jag snart fri, och jag kan börja tänka på mig själv igen. Börja försöka förstår min kropp. Inse vad jag egentligen vill och börja leva igen. Är det möjligt? Jag vill bli hel igen. Jag vill inte vara ett problem utan en lösning. Jag vill leva fullt ut. Inte halvt och hålla in allt jag egentligen vill släppa ut. Jag vill må bra. Jag vill känna mig nöjd med min kropp och veta att jag är fin så som jag är. Jag vill känna själv att jag inte behöver gå ner mer i vikt för att vara vacker. Men så känner jag inte nu. Men en dag kommer jag känna så, det hoppas jag,

FIRST OF JUNE


Det är första juni. Molningt men inte kallt. Imorgon är det mösspåtagning och början på studentveckan. Det enda som återstår är lite fin slip på ett arbete och inköp av alkoholhaltiga drycker. Idag ska jag träna, skriva och måla med Miss Wall. Hej!