AUTUMN LEAFS WILL SOON FALL

PICS: ELLE
60-tal. Caper. Militär. Duffel. Fårskinn. Leopard. Benvit. Kamel. Herrlikt. Salt&Peppar. Rött&Rosa. Fuskpäls. Skepparkavaj. Mönstrat. AUTUMN LEAFS WILL SOON FALL.

FULL HOUSE

SUMMER.
Igår var det fullt hus hos mig. Syster och prinsessan kom förbi och drack kaffe, sen kom familjen Lundholm/Henriksson och Vincent blev fascinerad av Alicia, men hon blev mest rädd. Vi spelade spel och hade det mysigt. Max och jag vann, igen. Snart kommer Matilda och Maria förbi och hämtar grejer, sen ska jag ut och springa. Later!

INSPIRATION


I GIVE UP

Jag orkar inte gråta mer. Jag orkar inte gå och hoppas. Jag ger upp.

I DIE

JAG DÖR, GE MIG.
Helgen har varit kanon bra, fredags kräftskiva med underbara vänner, lördag mysdag och igår var jag, Max, Nina, Robin och Vincent på Kolmården hela dagen. Vi åkte läskig karusell och Max blev attackerad av apor. Nu, träna!

DOTT


KILLER.

I'M OFF

Äckel.

CANCEL

Mötet blev inställt, typiskt när man gör ordning sig och klar tidigt. Istället ska jag gå en sväng på stan och sen träna. Ikväll blir det kräftskiva med fina vänner. Inte mycket mer att säga.

KILLER

FARLIGT. Jag är slut i kroppen, tränat i 2 timmar, sprungit, powerwalk och styrketräning. Nu ska jag in till stan för att handla en present. Ciao!

IN THE END

Vaknade tidigt, sitter och lyssnar på musik och dricker kaffe. Ska snart klä på mig träningskläderna för en löprunda. Imorgon ska jag på möte, sen till jobbet för lite planering. Saker och ting kommer nog lösa sig, till slut.

DYNAMITE

LIKE IT'S DYNAMITE. Hööööst, hjälp. Vart tog sommaren vägen. Men jag tänker vara barbent tills första lövet faller. PARIS ELLER MILANO?

CAN'T HANDLE ME


HELLO SUNSHINE


I wanna be like the sunshine...

PRINCESS


Jag är hos min syster och har det mysigt. Dricker rött, pratar strunt och busar med Alicia.

BE MINE


DUM OF YOU

Hej hej hej. Jag har inte gått upp i rök utan jag har spenderat de senaste dagarna med mina vänner, åkt båt, varit ute i skärgården och druckit vin. Idag är jag uppe tidigt, så jag ska träna och styra med behövliga saker. Jag saknar Spanien och att vara brun. Nu är jag vit och tråkig.

MASSIVE ATTACK

Trött och sliten. Har städat och tränat hela dagen. Härlig känsla i kroppen. Vill ha cola light. Hej!

M & M NIGHT

Galet igår. Men så blir det när jag och maria har våra kvällar. Vi drack vin hos mig, sen vidare till en kompis där mer vin dracks, sendan ner till Hugo och Otten där vi dansade tills fötterna värkte. Träffade en massa återfunna och nya vänner. När klockan var tre pratade vi med alla vänner vi såg och vi ville inte åka hem, vi skulle åkt till stockholm, men Maria skulle jobba idag. Så vi och våra vänner hade trapphäng där vi pratade fotboll tills klockan kvart över fyra. Halv fem, godnatt!

SNAP


YOU CAN CRY WHEN YOU GET OLDER

Kokhett ute, i die. Det här vädret är bananas. Har precis duschat, ska snart fixa ordning mig lite för snart kommer Mary-hary och sen ska vi nog en sväng förbi Munken innan utgång. Vi ses väl kanske ute då. Tjingeling.

A PIC FROM SPAIN

Feeling better. Ska snart bege mig ut och ta en powerwalk. Ikväll kommer Maria och vi ska ha en M&M kväll, dricka vin, snacka skit, lyssna på musik, vara galna och sen utgång. Can't wait.

TWO HEARTS


Thinking about you, my love.

FRIDAY 13TH

Idag mår jag bättre så jag har spenderat hela morgonen och dagen med mamma. Vi har druckit litervis med kaffe, pratat strunt, myst med en hundvalp, kollat på bil med Rasmus och styrt i min lägenhet. Nu är det riktigt hemtrevligt här. Har äntligen fått upp gardiner. Lite sent ja. Kvällen är oplanerad så om ni inte har något för er så sväng förbi... Right... Later!

OURS

För en sekund var du vår. Nu är du försvunnen bland himlens alla moln. En ängel lika vacker som en diamant. En blomma lika fin som dagen. Lika skör som bladen på den underbaraste rosen.

ANGELES

Jag har ingen ork. Min kropp orkar inte röra sig. Och jag mår illa konstant och spyr även fast magen är tom. Hann träffa mina fina vänner en stund iallafall. Och Norrköpings gator och männsikor ser exakt lika dana ut som innan jag åkte till Spanien. Jag är trött på den här staden. Men snart väntar Paris eller Milano på mig. Kan inte riktigt välja vart, sen är det ju agenturen som bestämmer med. Jag ska bort, bort härifrån och se världen. Jag ska vara lycklig, med dig.

I JUST LIKE THE SOUND


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com


AWAKE MY SOUL

Mår dåligt, är sjuk, illamående, yrslig, ont i kroppen och näst intill död. Senaste dagarna har jag spenderat på landet, bastat, badat, byggt en båt och myst. Ciao!
Lend me your eyes, i will change what you see. Jag önskar att jag kunde se mig själv i dina ögon.

LUMINARY ONES

Mysdagar på landet med Max, Nina, Robin och Vincent. Igår drack vi vin hos Jesper och vidare till Hugo. Min lilla prins var här förut, men han är knappt någon bebis längre, massa hår har han på huvudet. Och ikväll vankas det kräftskiva hos LisaB, äntligen får jag träffa mina fina tjejer.

DU SKA FÅ VARA LYCKLIG NU