WARNING SIGN


DU ÄR ALLT.

BACK, BRING ME BACK


Jag vill ha sommaren tillbaka. Eller våren...

LILLEBROR

Jag fick en liten liten lillebror inatt, som väger 3050 g och är 50 cm lång. Han är underbart söt med små fingrar och pytteliten mun med stora ögon.

PASSIONFRUIT

Promenad, work-out och nu fruktsallad. Ny passion - kiwi & passionsfrukt.

PERFECT


Det var grymt igår. PERFEKT

PLÅTNING TOMORROW


Imorgon är det plåtning som gäller, Preppy Editorial har jag hört, och
fotografen ska vara den bästa. Jag men tack och hej säger väl jag då.

FAT


Stressig och fullt upp redan sen imorse. Agenturen ringde och sa att en grekisk agentur ville ha nya digital bilder på mig pronto, så det är det jag har styrt med hela morgonen. Nu ska jag ut och röra på fläsket, träning står på schemat sen catwalk.

HOLD IN


Bita ihop. Måste fixa lite saker och gå ärenden tills visningen imorgon. Tågbiljett måste bokas och måste tänka ut hur i helsike jag ska hitta. Sånt som löser sig med tiden kanske, vi får se. Hej!


YOUCAM


HAHAHA, love youcam.

MY LOVER


Magont, illamånde och febrig är inte en sån bra kombination med en timmes intensiv städning. Men, det måste ju vara fint omkring sig. Me and my lover.

FASHIONSHOW FOR WELLA


Nyss hemkommen från en mysig lunch med min mamma och min älskade bror, alltid lika roligt att se honom. Agenturen ringde idag och sa att jag ska gå en modevisning för WELLA på torsdag, och då ska dom även fixa mitt hår hur jag vill, gratis. Inte helt fel. Får inte glömma säga grattis till Miller, hon är ju en pärla.

TOTALLY GONE


Nu är jag helt slut i kroppen efter ett HÅRT träningspass som inkluderade löpning, cooper-test och en jäkla massa styrka.

LIFE OF


NEXT: KONDITION & STYRKA.

ITALIA


Prinsessan somnade på min mage efter många vaggvisor och gungandes fram och tillbaka. Nu har vi varit ute och gått i kylan och ska snart mysa med alla gosedjur.


FURRY


Nu väntar en lektion i skolan sen ska jag iväg och vara barnvakt, helt själv, åt min prinsessa. Det kommer bli tokmysigt.

JOGGING TRACK


UT I JOGGING SPÅRET.

RAIN DOWN ON ME


SO FANCY. Spöregn och 10 mil till bussen och ingen jacka. Det här kommer nog gå galant. Vill ha värme, kanske blir LA i December eller vad säger du Pete? Nu ska jag göra en poncho av plastpåsar, tja!