Mx3

HARD WORK


Fortfarande sjuk av vaccinet, men har fått en del gjort iallafall. Jobbsökande, jobbintervju, filmtittande och i stort sätt bara legat i sängen och inte rört mig eller kunnat stoppa i mig allt för mycket, så känner mig tom och ledlös.

Jobb missar jag med pågrund av det här jävla vaccinet, men förhoppningsvis går det kanske att skjuta upp. De var ju trots allt väldigt intresserade. Nu blir det ännu mer film, yes. Ciao bellas!


LE, MATILDA, LE!


Alldeles för många tankar snurrar runt i huvudet. Tills jag har fått svar på allt jag vill ha svar på och tills oron och ångesten försvinner är det bara att hålla fasaden uppe. Le Matilda, le.Var glad nu flicka lilla.

ELIAS


Här har ni honom, min helt nya lillebror. Så liten och söt. Elias Flyckt Urdell. Lätt som en fjäder är han också.

HEJ HOPP - NEW PHOTO


Idag har jag ungefär gjort såhär. Nästan. Har hoppat omkring av glädje efter jag träffade min guldsten till lillebror som nu har officiellt namnet Elias, lite oväntat sådär, men det passade ju honom. Jag och pappa har gått, och gått och promenerat ännu mer och mina ben är nu ledlösa. Nytt foto föresten från min senaste fotografering med den absolut bästa fotgrafen;
Kristie Wreyford.


WITH OR WITHOUT


Hur kan allt förändras på bråkdelen av en sekund? Alla tankar, ångest och känslor skjuts rakt in i huvudet. Poff, så ligger man där på sängen och får panik och inte vet hur eller vad man ska göra för att få det bra igen, som det var. Tankarna snurrar, hur, hur, hur ska jag få tillbaka det som var. Hur? Snälla ge mig svaret. Jag klarar mig inte utan .....

OLD OLD OLD PICTURE.


Onödig dag i skolan, nu ska jag iväg och köra kondition & styrka. Hittade gammal bild från Italien, det är ju nästan 4 år sedan, vill dit igen. Parma, Milano, Garda Sjön, Pisa och Medelhavet... Now I'm off!

CRY ME A RIVER


BLIR INTE ALLTID SOM MAN HOPPATS. GRÅT.


LEG-FABULOUS

   
KILLER. Blir nog hemma idag med, illamåendet och spyorna verkar inte vilja ta slut även fast kroppen är tom på föda. Har dock en massa papper som jag måste hämta i skolan, men det blir nog senare. Ont i hjärtat har jag börjat få med, hjärtattack på gång?

Vill träffa lillebror och pussa på honom, vill ha värme och sol, jag vill känna värme, vill strunta i skolan och åka till Aten och jobba, vill resa världen runt och bara leva livet, gå på gatorna i Barcelona och shoppa i Paris, sola i Florida och köpa lägenhet i LA. Och jobba, mycket, massor, ha kul.

IT'S ON


Nu gäller det. Jag ska satsa allt, inget kan stoppa mig nu. Jag har bestämt mig, jag ska bli nöjd, inte ha ångest och vara arg på mig själv. Jag gråter blod om jag måste. Allt jag vill är att vara nöjd, kanske till och med mer än nöjd, perfekt.

Idag har jag iallafall fått i mig en halv sallad bestående av salladsblad och pesto, kändes dock som om allt skulle komma upp igen, men än så länge har det gått bra. Ska försöka gå till skolan imorgon, om jag inte svimmar och spyr vill säga.

Nej, nu måste jag göra lite nytta. Hej!

WEAK, EMPTY.

   
Legat med spysjukan sen tidigt i lördagsmorse, min mage och hals är helt förstörd efter allt spyande. Jag känner mig tom och kroppen är svag, vilket var ett bevis av dagens incident, svimmade pang bom när jag skulle kliva utanför dörren. Har knappt fått i mig något att äta dom här dagarna, nyponsoppa men det åkte upp lika snabbt. Svininfluensan? I die.