FOLLOWING MY DREAM


På måndag ska jag på plåtning för ett kanadensiskt smyckesföretag sen på onsdag ska jag upp till agenturen och träffa en annan agentur från Paris för eventuella jobb där. Hur spännande?!


DECIDED


My new jeans. Har inte riktigt bestämt vad jag vill med den här bloggen. Då vi fortfarande inte fått vårat nya internet så kommer det inte bli så mycket bloggande fram tills dess. Jag har så mycket annat omkring mig just nu så några dömande kommentarer är det sista jag behöver. Jag återkommer den dagen jag har internet och känner mig på bättre humör. Sail carefully until then.

MILAN NEXT?

Sitter på ett internet café i Stockholm, har precis träffat agenturen från Milano och det ser ut som om det är dit jag ska åka i sommar. Tror ni är sitter på helspänn?

OTHER THINGS TO DO


Är trött på bloggen och framför allt skolan. Har en liten paus, vet inte när jag kommer tillbaka, förhoppningsvis när vi får vårat nua internet. Har annat för mig, pojkvän, jobb, träning, vänner och på torsdag åker jag upp till huvudstaden och träffar agenturen från Milano. Stay tuned.