IS IT TURNING?

Har jag drabbats av en släng av stress? Mycket som ska fixas och trixas med nu innan det nya året börjar. Och imorgon ska jag jobba så får se om jag hinner ta en sväng på stan. Nu pumpas grymma låtar in i mina öron och jag får en sån känsla i kroppen. Är jag lycklig? Getting over, memories, pengar, kärlek vid sistta ögonkastet, buffalo blues.

MY HEARTBEAT


Jag har fått massvis med fina presenter och massa kärlek av min lille prins som jag inte kan sluta titta på. Han är så liten att jag är rädd att han ska gå sönder.

MONEY AND WORK


Jag säger bara, pengar rullar in som det ska, det går bra nu. (Elias och pappa har inget med texten att göra utan ville bara visa hur söt min prins är.)

PRINCE AND PRINCESS


Idag har det varit en mysig dag som började hektiskt och med ett försenat tåg. Har inhandlat lite julklappar åt mina kära och imorgon ska det sista fixas. Dagen hos syster och hennes ängel var lika underbar som alltid, blir lika glad varje gång jag hör lilla prinsessan ropa "tilda". På bilden är föresten min prins, Elias.

OLD TIMES, OLD PICTURES

     
   
Hittade lite gamla bilder som är från lite när som helst.

MY ANGELS


Nu är jag i Nyköping och myser med min ängel. Vi har varite ute i snön, byggt en snögubbe (som Alicia sedan tog sönder), städat och dansat till julmusik på radion och sen ska jag möta upp Alexandra och vi ska försöka hitta lite julklappar. Alexandra och Alicia är mina änglar, mina ögonstenar som får mig att må bra. Jag älskar er!


YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DON'T SUCCEED


NOW I LOOK LOKE THIS


Typ såhär snygg är ju nu efter träningen.
Nu känner jag mig riktigt nöjd med vad jag har åstakommit idag. Efter skolan tränade jag och så hårt har jag nog inte tränat på länge, mina ben är gele nu. Sen har jag skrivit klart det sista arbetet i Psykologi och det sista för hela den här terminen, det känns så skönt. Skolan är viktig och den ska man inte strunta i eller skjuta upp. För att belöna mig lite ska jag bada bubbelbad och göra hemma-spa. Lovely!

WORK-OUT


Nu ska jag ner till gymmet och bränna lite fett. Imorgon är det avslutning och om några dagar kanske jag åker utomlands. Bort!

SOON I'LL BE GONE


Kom nyss hem från skolan, javisst klockan kvart över 5. Jag och Maria satt kvar och jobbade rester, allt ska bli klart innan lovet. Nu gäller det. För man vill ju inte sitta och ha samma jobb i hundra år bara för att man inte sköter skolan och inte får någon utbildning, nae det vill man ju verkligen inte. Utbildning måste man ju ha, man kan ju inte glida på en räkmacka genom pappas kontakter, nej tack. För snart står man där på trappan och skriker ut de efterlängtade 4 orden - Jag har tagit studenten - och då ska det verkligen vara sant, inte behöva komma tillbaka till skolan igen efter sommaren utan verkligen ta studenten. Och efter studenten sticker jag iväg direkt, first class till Athen och oh my gosh vad pengar jag kommer tjäna. Det kommer blir flott med modellfester med pr-folk, gratissaker, fotograferingar på stranden och betydelsefulla platser, egentid där jag kan spendera på en fin ö och bara ligga och bli pepparkaksbrun. Egen lägenhet där jag får ha min egna plats för mig själv och ni får självklart komma och bo hos mig om ni har svängarna förbi Athen. Soon I'll be gone.

FINALLY


Äntligen, nu har jag nytt hår och ny frisyr. No more Kissie. Fint väder idag så ska snart bege mig ut på en promenad, träna och sen spa. Nästan allt till balen är fixat redan, only shoes left. Igår var det skräck hemma hos mig, både jag och Maria somnade men Moa höll sig vaken. Ha en bra dag.

FIGHT


Jag kämpar för allt och inget. Fasad kallas bilderna. Och livet blir inte bättre av att man ser ut som en rysk hora, men det blir det ändringar på imorgon. Snart ska jag umgås med mina två alldeles speciella och underbart fina tjejer och dricka vin och bara skratta. Pysslat i mitt rum och skrivit en önskelista har jag hunnit med idag också. Jag önskar mig ett nytt liv, lite pengar och en god parfym, det kanske blir bra då.

USE THE SAME OLD SONG

Mighty Mike's "Use the same old song" @ Victoria's Secret Fashion Show from mightymike on Vimeo.


TOTALLY CRAZY!

GOODBYE MY LOVERS, GOODBYE MY FRIENDS


FOUR


Idag är det 3 december 2009. Allt är rörigt och inget står rätt till. Men allt löser sig väl med tiden hoppas jag. Used to dream of being a millionaire, without a care. But if I’m seeing my dreams and you aren’t there ’cause it’s over
, that just wont be fair, darling, rather be a poor woman living on the street, no food to eat, cause i don't want no pie if i have to cry. cause it's over when you said goodbye! all at once... i had it all, but, it doesn’t mean anything now that you’re gone. from above seems i had it all, but it doesn’t mean anything, since you’re gone. now i see myself through different eyes, it's no surprise! being alone will make you realize when it's over! all in love is fair I shoulda been there, I shoulda been there, I shoulda shoulda. all at once...i had it all, but it doesn’t mean anything
now that you’re gone. from above seems i had it all, but it doesn’t mean anything since you’re gone. I know I pushed you away. What can I do that would save our love. Take these material things. They don’t mean nothing. Its you that I want. All at once...I had it all, But it doesn’t mean anything Now that you’re gone. From above, Seems I had it all, But it doesn’t mean anything Since you’re gone. All at once...I had it all, But it doesn’t mean anything Now that you’re gone. From above, Seems I had it all, But it doesn’t mean anything Since you’re gone.