TOKBRA!    

Jag säger bara Stockholm, SOLO, grymma dj:s, toksnygga Rebecca & Fiona, vin, cider, drinkar, powershoulders och skinn, Luxemburgs landslag i basket, dans, shot, sexy bitch, mer shot och en jävligt lyckad kväll. Tokbra helt enkelt!

YOU SANG ME SPANISH LULLABIES


Hostig, fantastiskt lägligt då jag och Maria åker till huvudstaden imorgon för en hel dag med shopping, strosande, god middag och massa vin. Men kämpe som jag är biter jag ihop och sätter ett leende på läpparna. Det  var allt!

WALK THAT WALK
Igår tog jag och maria en powerwalk, en snabbis dock. Idag har det varit betydligt värre. Innan frukost satte jag och J på oss joggingskorna och gick i 2 timmar, sen en sallad på paus och efter det väntade en intensiv tennis match som jag inte var så bra på, eller som J sa "Du såg ju iallafall ut som ett tennisproffs".

ADDICTED


And I calles your name, like an addicted to cocaine he calls for stuff he'd rather blame.

ALMOST LOVER - A FINE FRENZY

 
Your fingertips across my skin. The palm trees swaying in the wind. Images. You sang me Spanish lullabies. The sweetest sadness in your eyes. Clever trick.

MY NEW SHOOOOOES!

NU KÖR VI
Nu kör vi! Jag och Maria ska på ännu fler äventyr och natten kommer bli galen och vild!
See you on the dancefloor!

SIMPLY THE BEST
Bästa sommaren i mitt liv
, bästa dagarna på flera år. Allt är underbart. Allt är så jävla underbart. Och ikväll kör vi igen Maria, det vet du! Sparar för att dricka rosé varje dag, rätt skönt sagt ändå.

CLOSER


NOW: sun (hopefully), ocean, wine, laughter, love, friends and a hell of a crayfish party!

FACTORY GIRL


YOU GOT ME


AND I CAN'T SEE TODAY

   

 
And I can't see tomorrow, you're burning out my head. Even if it's going wrong.