sunday

 

Kommentarer
Postat av: EMELIECATRINE

Ja, det var verkligen inte alls något att ha egentligen. Kändes inte som att det var så modernt eller vad man ska säga, lite fanns det väl men trodde det skulle vara större! Jag hade ingen aning om att ni skulle gifta er föressten, stort grattis!! =) När blir det?

Åh, men Matilda. Vilka fina ord du skriver, blir nästan rörd! Jag tror egentligen folk ser mig som dryg, känns så..visst kan jag vara det om någon är det mot mig men annars tycker jag att du beskriver mig rätt bra, är en ganska trevlig människa om jag får säga det själv =) Du verkar vara en jättegullig tjej du också!

Svar: Ne, jag har inte skrivit om det på bloggen heller så förstår att du inte visste om det :) 23 augusti ska vi gifta oss, och jag hoppas med hela mitt hjärta att det är fint väder då!
Dryg låter väldigt hårt, det tycker jag inte, men å andra sidan så brukar människor ha förutfattade meningar om folk dom inte känner. Så är det ju tyvärr. Klart man ska tycka att man är trevlig, det är en fin egenskap. Tack, vad snäll du är. :)
Min vardag med mode, skor, kärlek och min son Morris.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback